SNEŽNA BAJKA

SNEŽNA BAJKA

Opis Umetnici
SNEŽNA BAJKA
9

Umetnici


BRANKOVE NOVOGODIŠNjE MOLBE
(molba broj jedan)    Drage naše i dragi naši! 
Ovu pesmu namenio sam deci. MOLIMO vas, pročitajte je vašem detetu, odnosno vašoj deci. Ostalih pet molbi pročitajte sebi, u sebi. 
Nova je godina vreme, 
da grickamo šećerleme, 
pokloni tada se dele, 
a deca se vesele.

Srećna vam godina nova, 
nek je sreće do krova, 
neka je puno slavlja, 
veselja i zdravlja! 

Veseli pozdrav, 
Branko Kockica zvani Milićević!
(čitaj dalje)


2. KARTE KUPITE NA VREME
(Brankova molba broj dva)    
Drage naše i dragi naši! 
Ako nista znali treba da znate, a ako znate dobro je da vas potsetimo. Novogodišnje predstave u Pozorištu Puž uvek su pune, puncate i publike i veselja. Ovim putem vas MOLIMO da vaše vesele karte kupite na vreme, pa ćete se veseliti i za vreme predstave i posle predstave kada deca dobiju poklone i slikaju se sa Deda Mrazom. 
Veseli pozdrav, Branko Kockica! 3. REZERVACIJE KARATA
(Brankova molba broj tri)    
Drage naše i dragi naši! 
Karte se prodaju 'on line' - srpski rečeno 'on lajn', ali i na prodajnim mestima u gradu (pogledaj stranicu ulaznice). Možete ih kupiti i direktno na blagajni u Puževom foajeu, ali ovim putem vas MOLIMO da imate u vidu da rezervacija važi samo nekoliko dana. To će vam bliže objasniti naš blagajnik telefonom. Naime, drugačije ne možemo da izađemo na kraj sa onom publikom koja se seti da rezerviše, a zaboravi da podigne karte. 
Takođe MOLIMO da svako ko gleda predstavu ima kartu. Na primer, to znači da male bliznakinje treba da imaju dve karte iako obe insistiraju da sede mami u krilu. Naime, cena karte od 700 dinara je za gledanje. Sedenje je besplatno(pogledaj stranicu 'ulaznice').
Za vreme ovog novogodišnjeg maratona blagajna radi radnim danima od 10 do 19 sati, a radi i neradnim danima, dakle vikendom, u isto vreme.
Veseli pozdrav, BranKockica!  4. PRIJEM I PODELA PAKETIĆA
(molba broj četiri, takođe Brankova) Drage naše i dragi naši! MOLIMO vas da pažljivo pročitate sledeće instrukcije i to barem dva puta. Prijem paketića: poklon, odnosno poklone, spakujte šareno, napišite ime deteta i stavite poklon u neku neprovidnu kesu. To vas MOLIMO zato što je bolje da deca ne provale igru. Deca treba da veruju da im Deda Mraz ispunjava želju jer tako i kad odrastemo zadržavamo u sebi potajnu veru da će nam se želje ispuniti. Verujte mi, vera čini čuda i daje nam snagu da i sami pomognemo ispunjenju sopstvenih želja. Znači sa "neprovidnim" paketom dođite u pozorištance 20-30 minuta pre početka predstave, uđite iz Puževog predvorja na desna vrata na kojima piše "PRIJEM PAKETIĆA". Zatim prođite pravo uzanim hodnikom do prostorije u kojoj je naš službenik. Tu ćete izvaditi poklon iz neprovidne kese i naš službenik će vam dati broj. Taj broj ćete posle predstave dati Deda Mrazovim pomoćnicima na pozornici i oni će paketić proslediti Deda Mrazu da ga "pokloni" detetu. Kružni tok saobraćaja: Posle predstave ću vas lično potsetiti na ovo što ovde piše i zamoliću vas da malo sačekate na svojim sedištima. Deda Mrazovi pomoćnici će vas zvati po redovima da priđete pozornici što će smanjiti guranje i omogućiti elegantnu podelu paketa. MOLIMO vas da tada izađete iz svog reda na vašu levu stranu. Na to će vas uputiti i velika strelica na levom zidu sale. Kada priđete pozornici, ponavljam, daćete broj pomoćnicima da nađu paketić koji će oni dati Deda Mrazu. Većina roditelja poklon uzmu čim dođu do pozornice i daju ga detetu pa zatim zajedno produže na slikanje do Deda Mraza koji sedi na ivici pozornice sa desne strane gledano iz sale. Odlazak iz sale je posle slikanja desnim prolazom na kom je takođe strelica jednosmernog saobraćaja. Veseli pozdrav, BranKo!


5. SLIKANjE SA DEDA MRAZOM
(peta Brankova molba) Drage naše i dragi naši! Pomoćnik fotografa reguliše slikanje tako da ne stanete na liniju između fotoaparata i deteta, jer to može da pokvari fotku. Kod pomoćnika malo čekate u redu dok on diže svako dete da sedne pored Deda Mraza. Manju decu pomoćnik smesti Deda Mrazu u krilo. Posle slikanja produžite do kraja pozornice gde ispod desne jelke stoji fotografova pomoćnica. Ona će vam dati kupon sa svim informacijama u vezi slikanja. Uz pomoć kupona će se kasnije naći vaša slika. MOLIMO vas, dobro čuvajte kupon, a za slučaj da ga izgubite zapamtite dan i vreme kada ste se slikali. Jedna fotografija košta 150 dinara. Dobro je da spremite sitno. Veseli pozdraB!


6. STARI OBIČAJ
(Brankova šesta molba) Drage naše i dragi naši! Kad sam bio mali dobijao sam novogodišnje poklone od roditelja, praroditelja i ostale rodbine, a prvog jutra nove godine ispod jelke me je čekao Deda Mrazov poklon. Nadam se da ćete svakako okititi jelku, a ovim putem vas MOLIM da sličnu igrariju izvedete i sa vašom mlađarijom. To decu silno obraduje. Za svaki slučaj, ja ću posle Puževe predstave kazati deci da vas potsete da ne zaključate vrata stana kako bi Deda Mraz mogao da uđe i ostavi poklon ispod jelke. Ako naučite silno da želite onda kad odrastete Deda Mraz nastavlja da vam ispunjava želje. Međutim, nama odraslima Deda Mraz poklone ne ostavlja ispod jelke. Meni ga je ostavio u ulici Radoslava Grujića broj 21. Veseli, novogodišnji pozdrav, Branko Kockica zvani Milićević!

(Izvor: www.pozoristancepuz.com)

Preporuka

ŠEĆER JE SITAN OSIM KAD JE KOCKA

TEATAR NA BRDU, Velika scena

Tekst i režija: Nikola Pejaković
Uloge: Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić,…

VAŽNO OBAVEŠTENJE !!!

Kakva ti je žena, takav ti je život

SVE ULAZNICE KUPLJENE ZA PRETHODNE PREDSTAVE MORAJU SE ZAMENITI ZA NOVE ULAZNICE.

Igra: Andrija Milošević Tekst: Miodrag Karadžić Režija: Jana Maričić Andrija Milošević u urnebesno…

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati