Neša Bridžis - Šifra F40.01

Neša Bridžis - Šifra F40.01

Opis Umetnici
Neša Bridžis - Šifra F40.01

INFO ORGANIZATORA (11.03.2021): OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE PREDSTAVA NEŠA BRIDŽIS - ŠIFRA F40.01 ZAKAZANA ZA 12. MART 2021 ODLOŽENA USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. NOVI DATUM PREDSTAVE ĆE BITI OBJAVLJEN ČIM SE ZA TO STVORE USLOVI. SVE KUPLJENE ULAZNICE VAŽIĆE I ZA NOVI DATUM PREDSTAVE I NEĆE BITI POTREBNO MENJATI IH.Više informacija o zamenskim ulaznicama - vaučerima možete pronaći ovde.


Predstava "šifra F:40.01" Je mini autobiografija (Prolaska raznoraznih stanja koje ograničavaju svakoga od nas).Takodje suočavanje sa strahovima koje parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio. Neša će vas povesti na to putavanje iz svojih ličnih iskustava,bez predrasuda...Veruje da ćete sa njegove predstave otići prepuni utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet...A zasto se predstava baš tako zove,moraćete doći i lično se uveriti.Veruje da će se mnogi pronaći u njoj...Svi ste pozvani,srdačan pozdrav publici!!

 

 

Izvor: Dvorana Doma SindikataPreporuka

IVICA I MARICA

POZORISTE LUTAKA "PINOKIO"

IVICA I MARICA
Аutor: Po motivima bajke braće Grim

ČEKAJUĆI GODOA

Dom kulture Studentski grad

FDU, Tri groša i Atelje 212
ČEKAJUĆI GODOA

Milan Ramšak Marković inspirisano dramom Hajnera Milera REDITELJ: Sebastijan Horvat

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati