ALEKSA U ZEMLJI ČUDA

"Aleksa u zemlji čuda" je akciona, šaljiva bajka. U pitanju je sasvim originalna priča koja nema dodirnih tačaka sa poznatom Alisom.

Opis Umetnici
ALEKSA U ZEMLJI ČUDA
9

Umetnici


O ČEMU SE RADI

"Aleksa u zemlji čuda" je akciona, šaljiva bajka. U pitanju je sasvim originalna priča koja nema dodirnih tačaka sa poznatom Alisom. Glavno čudo je u tome što je Čudilebon zemlja za proizvodnju bajki. Kralj zemlje čuda ih zapisuje u Zlatnu knjigu koja je pramajka svih bajki na zemljinoj kugli. Budući da bajke uče decu osnovnim ljudskim vrednostima, komad pokreće pitanja i daje odgovore o Sudbini i Smislu života. Radnja komada počinje u Beogradu, danas. Aleksa je slučajni učesnik nagradne TV igre, koji upada u paralelni svet čuda, verujući da je u pitanju skrivena kamera. Kad shvati o čemu se radi, već je kasno. Više ne može nazad. U pokušajima da se vrati kući Aleksa prolazi kroz niz peripetija, uz obavezno zaljubljivanje u Princezu. Biva uvučen u dvorske intrige i doveden u situaciju da se opredeljuje, ne znajući ko je dobar, a ko nedobar.

 

Izvor: www.pozoristancepuz.com

Preporuka

CRNA KUTIJA

Beogradsko dramsko pozorište

Svi živimo tri života: javni, privatni i tajni. Nekada smo tajne čuvali u…

KAD SU CVETALE TIKVE

Beogradsko dramsko pozorište

Dragoslav Mihailović
Kad su cvetale tikve
Reditelj: Boban Skerlić

Igraju: Sloboda Mićalović Igor Đorđević

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati